МКД Скејт

             Сè  започна со група клубови кои развија заедничка страст и потоа се собраа со зголемена фреквенција за да уживаат во овој заеднички интерес. Не помина долго време, формалностите беа завршени и МКД Скејт „официјално“ се роди. 

            Основана во 2021 година и со седиште во Скопје, нашата скејт федерација е посветена заедница составена од ентузијастички клубови кои уживаат да споделуваат идеи и активности.    

Добредојдовте во МКД Скејт

Добредојдени сте да ја разгледате нашата веб страница за да дознаете повеќе. Доколку она што го правиме резонира и кај вас, ве молиме не двоумете се да стапите во контакт. 
Search