Search

Настани

ОНЛАЈН КУРС НА АКАДЕМИЈАТА НА СВЕТСКИОТ СКЕЈТ „ОСНОВИ НА СКЕЈТБОРД СУДЕЊЕ“

Курсот е отворен за сите кои сакаат да учествуваат и е бесплатен. Бидејќи овој курс има за цел да ги претстави основите на скејтборд судењето и исто така да ги постави темелите на националната програма за судење, нема да им се додели на учесниците Сертификат кој е меѓународно признаен од Светката скејт организација.

Запознајте ги инструкторите:

Martin Karas
Luca Basilico
Alexis Jauzion
Shari Lawson-Duffy
Kyle Berard
Renton Millar
Lincoln Ueda
Vanessa Torres
Stephane Larance
Matt Milligan